Tästä kirjoituksesta tulee väkisinkin lyhyt tilannetiedotus. Syy: niskat totaalisen jumissa. Asiantilaan epäillään syylliseksi äkillisesti uuteen innostuksenvaiheeseen leimahtanutta wool-neuletta (vihdoinkin kädentienkavennuksissa!) ja jämälankakaulaliinan virkkausprojektia.

Mutta näidenkin niska/hartiakipuja aiheuttavien tekeleiden taustalla on suurempi syy. Viime aikojen neulelehdet ja kuvat uusista langoista ovat saaneet mielikuvitukseni laukkaamaan. Seurauksena valtava määrä pakko-tehdä ja tahtoo-tehdä ja muunneltuna-tehtävä  -ideoita. Ja tietty haluan testata uudet langat ja nautiskella lankojen uusista väreistä.

Neulon siis kuin vimmattu jotta saisin talvineuleitani tehtyä ja vanhoja lankoja kulutettua. Uudet ideat ja langat jo odottelevat, mutta jokin viimeinen järjenääni päässäni kehottaa neulomaan entiset ensin loppuun. Ajattelen lakkaamatta työnallaolevia ja uusia neuleita. Jos en siis voi oikeasti neuloa niin ainakin mielessäni sitä teen (terve vaan työnantajani!).

Minulla on siis ongelma. Nimeni on Hoo ja olen neuleaddikti. Jos en neulo/osta lankaa niin ainakin haaveilen siitä. Kärsin tästä jo fyysisestikin sillä niskat on niin kroonisesti jämähtäneet kiveksi etten edes muista milloin veri olisi viimeksi päähäni asti virrannut. Onko olemassa jotakin neulojien AA:ta?