Vuoden eka bloggaus, jee jee!

Lyhyellä joululomallani väkersin äidille lahjukseksi raitalapaset valkoisesta nallesta ja kirjavasta seiskaveikasta. Tuli ihan kivat. Voisin jopa tykästyä kirjoneulontaan. Alunperin tarkoituksenani oli neuloa lapaset itselleni, mutta kirjoneule teki tepposet ja lapasista tuli hiukan liian pienet. Kummipojan lahjaneule oli onneksi ollut ihan sopiva, vaikka vähän pelkäsin, että se on liian pieni.

Joulun jälkeen olen puurtanut töissä ja kärsinyt unettomuudesta. Sanomattakin lienee selvä ettei neulomisesta ole tullut mitään. Yksi inha ufoneuletakki on kesken, mutta se ei houkuta. Pitäisi neuloa itselle uusi pipo vaikka talvi onkin tähän asti ollut lämmin. Ehkä se pipo kuitenkin tulee vielä tänä talvena tarpeeseen. Ja joku pitsihuivi Victorian Lace Today kirjasta on ehdottomasti saatava puikoille ja...

Uusi Moda tupsahti pari päivää sitten ilmoille ja tykkäsin kyllä lehdestä. Mitään pakko-saada-heti -hinkuneuletta ei siinä kuitenkaan ollut. Uuden Novitan pitäisi myös ilmestyä lähiaikoina. Ja enköhän minä lankahyllyjen ääreen piakkoin ilmaannu. Olisiko jossain joku kiva lanka-ale? Ikään kuin lankaa ei tässä huushollissa olisi jo ihan riittävästi.

Vuoden 2007 neulesaldo taisi jäädä määrältään odotettua niukemmaksi, mutta elämyksiä (pitsineuleet, kirjoneuleet, uudet langat, vauvanvaatteet yms. yms.) ja niskakipua se sisälsi kuitenkin tarpeeksi. Innolla odotan taas uutta neulevuotta. Lupaa en mitään vuodelle 2008, mutta haaveita on... paljon.