No juu, edellisen postauksen neulelama oli ohimenevä ilmiö, aivan kuten Kangaskasa arvelikin kommentissaan. Ja kun neulonta/virkkaus taas alkoi sujua niin tein sen klassisen virheen: kolmen päivän neulontamaraton. Seurauksena normaalia pahempi jäykkäniskaisuus ja sen seuraksena myös alituinen päänsärky. Neulontamaratonin aikana jatkoin jo keskeneräisiä tekeleitäni, mutta onnistuin siinä jossakin välissä myös aloittamaan uuden työn: lapaset vihreästä Ainosta. En ole koskaan ennen tehnyt mitään Ainosta, koska olen kuullut sen nyppyyntyvyydestä. Tarjouksesta ostaa paukautin kuitenkin kaksi kerää sitä. On se ihan kivan tuntoista valmiina neuloksena, mutta en oikein tykkää neuloa niin pumpulimaista lankaa.

Langasta puheenollen onnistuin taas ansiokkaasti kartuttamaan lankavarastoani. Poikkesin nimittäin Vihreässä Vyyhdissä ja mukaan tarttui pari kerää yhtä jos toistakin. Siinäkin tyypillinen virhe: osta kerä yhtä ja toinen kerä toista ilman suunnitelmia ja ihmettele sitten myöhemmin mitä niistä oikein saa. Minä kun en ainakaan tähän asti ole kirjoneuleita harrastanut.

Töistä tullessa poikkesin Anttilan lankaosaston kautta. Kävin tarkastamassa josko Bambua olisi jo tullut. Ei ollut. Teddyä oli sen sijaan tullut parissa uudessa värissä. Maltoin kiusauksen enkä ostanut. Ainakaan vielä.