Vaikka blogissani onkin ollut hiljaista, en ole suinkaan jäänyt loputtomaan joulunviettoon kotiseuduilleni vaan palasin takaisin jo tapanina ja töihin menin keskiviikkona. Välipäivien työnteko on ollut melko tahmeaa ja kotona aika on kulunut lähinnä sängynpohjalla kattoa ihaillen.

Kotiseutumatkani ansiosta ikuisuusvillapaitani edistyi kokonaisen wool-kerän verran ja olisi itse asiassa edistynyt enemmänkin jos vain olisin älynnyt ottaa enemmän lankaa mukaan. En uskonut olevani niin ahkera vaan kuvittelin taintuvani täysin jouluähkyyn. Myös mohairkaulaliinani on valmistunut - mitä nyt langat odottelevat päättelyä. Inhaa Novitan Kid Mohairia on kuitenkin jäljellä vielä lähemmäs kaksi kerää. Kääk!!!

Uusi Modakin on sitten ilmestynyt. Olen ihan täpinöissäni odotellut kevään värikarttoja, mutta ainakaan Modasta kevään värimaailma ei juuri auennut. Muutamia ihania pakko-saada -lankoja lehdessä esiteltiin. Ja löysin innostavia mallejakin sekä itselle että lahjaksi (lasten neuleet). Toki mukana oli myös monta liian tuttua ja turvallista/outoa mallia, mutta tykkäsin kyllä lehdestä tällä kertaa. Sitten vain uutta Novitaa odottelemaan. Ennakkokuvia olen jo käynyt tirkistelemässä.

Aloitin muuten virkkaamaan kaulaliinaa kevääksi. Ai mikä talvi muka edessä?