Bloginpitoon ei näköjään taas irtoa aikaa eikä tyhjästä päästä synny juttuakaan. Aika on mennyt niin töissä kuin ystävien kanssa maailmaaparantaessa ja väsymys (ja tällä hetkellä myös itseaiheutettu päänsärky, myönnän) tyhjentää kivasti pään viimeisistäkin ajatuksista. Siihen vielä kun iski nettiyhteysongelma niin... Nyt onkin sitten melkoinen blogimäärä kahlattavana kun ei ole vähään aikaan ehtinyt lueskella.

Mutta selitykset sikseen ja käsityörintamalle. Eilen sain viimeiset langat pääteltyä Prismasta ostetusta vihreänkirjavasta Kolibri-langasta tehdystä paidasta. Siitä tuli lopppujen lopuksi ihmeen sopivankokoinen, vaikka välillä tuloksesta näyttikin tulevan teltta. Virkkailin vähän helmaan kiinteitä silmukoita ja sain siten lörpsöttävyyden kuriin. Paidasta tuli siis ihan käyttökelpoinen. Vähän kyllä epäilyttää miten kuuma/kestävä tuollainen tekokuitupaita on.

Pari palaa lisää on myös valmistunut tulevaan vauvan tilkkupeittoon. Tähän asti olen neulonut tilkut, mutta nyt tekisi mieleni myös virkata. Selvät kesänmerkit siis ilmassa. Lainaamani Jan Eatonin 200 Crochet blocks -opus on ollut innoitukseni lähteenä. Muutenkin olen selkä vääränä kantanut kotiin lainaksi neulekirjoja ja lehtiä. Joku kevyempi neuletakki olisi haaveilemani seuraava iso projekti. Mulla pitää näköjään aina olla joku paita/takki puikoilla. Sen sijaan Kitten-huivi etsii yhä edelleen sopivaa mallia.

Uusi Moda tuli. Sorruin sen tarjouksesta tilaamaan. Ihan kivoja malleja oli kyllä, mutta ei mitään sellaista, joka vaatisi pääsyä puikoille nyt heti. Mutta eiköhän sieltä joku tule joskus toteutettua. Lankaa en ole tällä viikolla ostanut, mutta se johtunee siitä, että en ole käynyt alan liikkeissä. Sokoksella (Hki) hiplasin tarjous-Samoksia, mutta värit eivät sytyttäneet. Onneksi.