Jaahas, tämän syksyn/talven flunssakausi on sitten taas käynnistelty. Kyseessä onkin tällä kertaa varsin sitkeä tauti. Tuntuu ettei tämä mene millään ohi. Ja koska olo on taudin mukainen niin mikään tekeminen ei etene. Oon vaan ja odotan paranemista. Hyvinä hetkinä oon kyllä ottanut neuleen esille. Pari työtä pistin purkuun ja pari uutta työtä on vireillä.

Aloitin neuletakin Novitan Jussi-langoista, joita ostin halvalla Larusta viimeksi käydessäni. Lanka on kyllä tosi karkeaa, joten en tiiä voisko sitä ylipäätään pitää. Ja mikä hauskinta, veikkaan että tällä kertaa onnistun tekemään liian pienen. Tähänastiset tuotoksethan ovat järjestään olleet liian isoja, vaikka kuinka olisin laskenut käsialalleni sopivia kokoja. Nyt aloitinkin sitten rohkeasti tekemään todella pienen koon mukaan. Ja nyt vähän huolestuttaa... Mallineule vetää kasaan, joten ihan todellista leveyttä on tällä hetkellä vaikea arvioida. Jännitystä elämään!

Samos-neule on edelleen ilman nappeja, mutta napit on jo ostettu. Niiden paikoilleenompelu vain tökkii. Ai niin, vielä terveenä ollessani ehdin käväistä uudelleen avatusta Fiina-neuleessa. Mukaan lähti mohairia. Apua, enhän mä koskaan saa mitään aikaan mohairista! Olisko kyseessä ollut alkava flunssa vai ainoastaan perinteinen tahtoo-nättiä-lankaa -oireyhtymä?