Ilmoitin äsken blogini blogilistalle. Aluksi ajattelin, että teen sen vasta kunhan olen vähän aikaa harjoitellut tätä hommaa ja hankkinut kameran. Huomasin kuitenkin, että mikäli kävijälaskuri ei huijaa niin tämä pelkkä kirjoitusversiokin on jaksanut ilahduttaa muutamaa lukijaa. Ja kun itsekin käytän blogilistaa blogeja haeskellessani, niin ei muuta kun sinne. Tämähän on selvää listakamaa!

Pitänee vielä kertoa huikea loppuratkaisu koko alkublogini pääpuheenaiheelle eli huovutettavalle pipolle. Seireenin tavoin pipo alkoi kutsua minua puoleensa heti samana yönä, kun se oli pesussa käynyt. Peilailin itseäni se päässä ja yritin löytää ratkaisun ongelmaani. Onneksi pipo kutistui vielä hieman kuivuessaan, joten se ei loppujen lopuksi ollut aivan toivottomassa tilassa. Yön pimeinä tunteina päässäni kypsyi ajatus leikellä pipoon vähän muotoa (!!!!!!!). Enkä minä tietenkään mitään mittaillut vaan rohkeasti vaan vapaalla kädellä leikkelin vähän sieltä ja täältä...

Kun aamulla tarkastelin lopputulosta ei se ollut niin paha kuin olisi voinut olettaa. Saatanpa jopa joskus säikytellä naapurin lapsukaisia se päässäni! Tuuliseen säähän siitä ei kuitenkaan ole, sen verran liikaa leveyttä siinä yhä edelleen on. Kunnon niksipirkkalaisena kehittelen sille kenties vaihtoehtoisia käyttötapoja mm. laskuvarjona tai telttana!