Pipon huovuttaminen ei ole edistynyt pätkääkään. Niin kun on tämä flunssa ja työ ja kaikkea muutakin pitäisi ehtiä tekemään. Seli seli!!!

Jos nyt joku tämän blogin lukijoista(!) ihmettelee, miten yhden pipon nakkaaminen pesukoneeseen voi olla niin vaikea tehtävä niin selityksenä kerrottakoon, että minulla ei tällä hetkellä ole omaa pesukonetta vaan käytän taloyhtiön konetta, joka on tietty vielä eri rapussa. Koko tuo "varaa aika, vie ja hae pyykit -rumba" näyttää olevan minulle tällä hetkellä liikaa. Pyykkivuoreni on paisunut sellaisiin mittoihin, että olen alkanut katselemaan kylppäriäni sillä silmällä, että josko sinne jotenkin saisi ängettyä pyykkikoneen. Ja onhan se ostaminen tietty myös rahakysymys.

Samaa kategoriaa on myös kamerakysymys. Kommentissa kaipailtiin kuvia ja kyllä minäkin niitä kaipaan. Toivottavasti joulupukki tuo kameran tai ainakin alennusmyyntitonttu. Siihen asti on elettävä kuvattoman blogin kanssa. Niin ja joskus ammoisina aikoina kameran omistaneena muistelen, että kuvaaminen ei ollut vahvimpia taitojani. Vielä siis tulette toivomaan kuvattomia postauksia, kun ihmettelette huonoja kuvia kammottavista mörvelöistä.

Tämä postaus kyllä todellakin taisi mennä totaalisesti selittelyn puolelle. Sori!