Olen taas vaihteeksi juuttunut lueskelemaan blogeja ja surffailemaan muuten vaan. Syykin on yksinkertainen: asunto on sen näköinen, että olis vähän niin kuin PAKKO alkaa siivoamaan. Loppianen ei saisi olla mikään tekosyy löhöilyyn, mutta olo on sellainen, että haluan ottaa asiat tänään kevyesti. Tosin en haluaisi huomenna herätä tämän kaaoksen keskellä.

Onneksi sekalaisesta kodistani löytyy vielä kaiken kaaoksen keskeltä tuoli ja lankalaatikko (ja muutama ufo pitkin lattioita marinoitumassa villakoirien keskellä). Viime yönä kuunnellessani yläkerran wanna-be-tangonkuningatar -naapurin kännilauluja aloitin tekemään lapasia Teddy-kerästä, jonka ostin yhtä jouluaskartelua varten. Lankaa ei siihen kulunut paljoa, joten loppu kerä on tuijotellut minua syyttävästi siitä lähtien ja mankunut, että se ei halua päätyä teen-tästä-vielä-joskus-jotakin -laatikkoon.

Teddy osoittautui inhottavaksi neulottavaksi, mutta lopputulos on kyllä ihanan pehmeää. Nyt vain jännitän riittääkö lanka molempiin lapasiin. Ehkä teen nykyilmastoon sopivat lapaset eli jätän peukalot tekemättä. Mikähän siinäkin on, että lankaa on aina liikaa tai liian vähän.

En ole oikein ehtinyt ale-huumaan mukaan, joten lankavarastoni ei ole kasvanut viime aikoina. Lähinnä alesta voisikin hamstrata tänä vuonna käyttötavaraa, ei lankakorien täytteitä. Kunhan kevätlangat tulevat kauppoihin sorrun kuitenkin taas ostohuumaan ja aloitan muutaman työn lisää. Ufoja tullee siis näkymään tulevaisuudessakin täälläpäin.

Milloinkahan muuten Novitan kevätlangat tulevat kauppojen hyllyille? Värikartathan on jo ilmaantuneet niiden kotisivuille ja haluaisin päästä katsastamaan langat ihan livenä! Onko näitä kevään merkkejä nähty jo jossakin kaupassa?