Blogihiljaisuudesta huolimatta en ole lakannut neulomasta. Butterfly-neuletakin viimeinenkin hiha sitten valmistui. Huomaan omaavani viisi täysin erilaista kappaletta, joista pitäisi onnistua kokoamaan yksi yhtenäinen takki. Ilmankos en ole tuntenut suurta houkutusta kappaleiden yhdistämistä kohtaan.

Hihan valmistumisen innoittamana oli tietty pakko aloittaa jotakin uutta. Tällä kertaa pitkästä aikaa otin työstettäväksi jotakin vähän pienempää. Seiskaveikka-kerästä tulee ihan tavissukat. Jujuna on vain se, että ensimmäistä kertaa aloitin sukat kärjestä. Enkä tietenkään mitään ohjetta katsonut, kunhan itsekseni pähkäilin. Eka sukka on valmis ja selkeä osanottaja Miss Rumasukka -kilpailuun. Pitänee joskus katsastaa niitä ohjeitakin!

Aloitin sitten toista sukkaa, mutta ylläri ylläri, en tietenkään paria seiskaveikalle. Langaksi valitsin On Linen Supersocke Cottonin. Se on kyllä vähän turhan ohkaista minun kärsivällisyydelleni. Langasta alkoi muodostua yksinkertainen pitsisukka. Malli jälleen kerran omasta päästäni. Tulos vaikuttaa liian löysältä, mutta kun ei taida tuo lanka kauheasti joustaa niin ehkä en pura... Tässä on ainesta ufoksi.

Lankaa en viime aikoina ole hamstrannut, sillä olen potenut lankamorkkista. Aion kuitenkin repsahtaa heti kun vaan kotikulmiltani pääsen reissuun. Matkoilla ostettua lankaahan ei lasketa... eihän?!