Tässä kuussa ei näköjään ole tullut pahemmmin blogiin kirjoiteltua kun näkyy edellinen kirjoitus olevan kuun alkupuolelta. Eipä ole kyllä paljon kirjoiteltavaakaan sillä käsityörintamalla on yhä edelleen pelottavan hiljaista. Oonkohan tullut vanhaksi kun en enää ehdi tekemään mitään?

Yhdet ufosukat/sneakerit tosin punnersin valmiiksi. Lanka oli jotain OnLinen puuvillaista ohutta sukkalankaa, josta en tykännyt ollenkaan. Lankaa jäi vielä vaikka kuinka ja paljon ja vähän epäilen, että lahjoitan sen pois kunhan seuraavan kerran tyhjentelen lankavarastojani. Lankavarastoni ovat muuten jatkaneet kasvuaan, tosin vauhti on ollut hieman aiempaa hillitympää. Hirveä hinku hamstraamiseen on kuitenkin yhä tallella. Toinen asia, joka säilyy, on neuleiden kerääminen to-do -listalle. Sekin on jatkanut kasvuaan. Kohta olisi jo pikku pakkokin pistää pari neuletta alulle, sillä joulu lähestyy huimaa vauhtia (kaupoissa on jo nyt joulukrääsää!).

Kävin kirjamessuilla haahuilemassa. Tarkoituksenani oli ostaa joku kiva neulontaopus, mutta en löytänyt yhtään kivaa. Tarjonta oli tänä vuonna aika vähäistä. Onneksi kirjastoon on sentään tullut taas uusia neulekirjoja, mutta mikään niistä ei ole ollut erityisen innostava. Kaunokirjallisuuden parissakin olen lukenut neulomisesta. Luettavanani on ollut Kate Jacobsin Pieni lankakauppa. Kyllähän sen kahlaa läpeensä, mutta ei se mikään kirjallinen merkkitapaus kyllä ole.

Viime postauksen jälkeen on tullut uusi Novita. Se ei tarjoillut minulle oikein mitään. Uusi Moda on kai odotettavissa lähiaikoina. Toivottavasti sen tarjonta on innostavampi. Joku jumalainen villatakkimalli olisi tällä hetkellä haussa. Tosin niitä toteutettaviakin malleja on yhä muutama jonossa, mutta kun ne eivät puhuttele tämänhetkistä lankavarastoa. Lisää lankaa...