Aloitin eilen tämän blogini säätämisen ja onnistuin parin kerran (se toinen laskuri ei toiminut!) hankkimaan itselleni kävijälaskurin. Tänä aamuna jatkoin askartelua ja onnistuin (kai) liittämään itseni neuleblogien rinkiin.

Tämä blogisäätö on kyllä jumittanut niskani. Pitää siis vähentää näpräämistä. Oma osansa hartioiden jumittumisessa on varmaan myös pipo, jonka sain eilen huovutuskuntoon. Se on ensimmäinen huovutusyritykseni. Saa nähdä onko se myös viimeinen. Lankana on joku Menitasta ostettu tuntematon lanka, jonka väitetään sopivan huovuttamiseen. Mitään mallitilkkua en tietenkään tehnyt, puhumattakaan mistään koehuovuttamisesta. Ei kuulu luonteeseeni. Teinpä vain jumalattoman ison pipon ja kun seuraavan kerran asioin pyykkikoneen parissa, heitän sen mukaan ja toivon parasta.

Tämä kai kertoo aika paljon minusta ja neulomisestani. Mutta teen minä välillä ohjeidenkin mukaan. Niistä vaan ei tuppaa tulemaan ohjeiden kaltaisia. Onkin siis ehkä onni, että minulla ei ole kameraa. Kaikki kauheudet jäävät piiloon. Toki aion kyllä tunnustaa rohkeasti kaikki neule-epäonnistumiseni. Ensimmäistä blogiin päätynyttä mörvelökuvausta odotellaan kai tuon pipon tiimoilta.