En ole ihmeemmin seurannut laskuriani, mutta jotenkin sellainen tunne minulle on tullut, että se kävelee välillä taakse päin. Ihan varmaksi tätä en voi väittää, koska mitään tarkkaa kirjaa kävijöistä en ole pitänyt. No eipä sillä niin suurta väliä ole.

Eilen harrastin kotimaanmatkailua sen verran, että poikkesin pikaisesti Turussa. Mukaan tarttui hieman valkoista Suvi-lankaa (pakkohan oli ostaa kun sai eurolla kerän Vapaa Valinnasta) ja Sylvi Salosen alelaareista mukaan hyppäsi ruskeaa lankaa. Langan tiedoissa sanotaan: Phildar New Phil' Light 50% wool, 50% viscose. Ruskea lanka aikonee isona huiviksi, valkoinen on vielä vähän epävarma tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Tänä viikonloppuna olen asettanut tavoitteeksi edistää joko Butterfly-neuleen kokoamista tai vauvantilkkujen lankojen päättelyä. Kuulostaako houkuttelevalta? No telkkaria kattoessa saa myös kutoa sukkaa. Bongasin tänään kirppikseltä eurolla laukun kahvat. Vähän samanlaiset kuin mitä Novitakin kauppaa. Tarttis tehdä joku väskykin sitten vissiin.