Viime kirjoitukseni apeissa tunnelmissa vihjailin jotakin terapiaostosten tarpeesta ja kyllä - olin täysin oikeassa: lankashoppailu on parasta terapiaa! Viime viikon villapaitalankojen lisäksi lauantaina kotiini kulkeutui Menitasta tarjousmohairia ja lisää sitä villalankaa, josta huovutin hehtaarihattuni. Arvatkaa muistinko taaskaan katsoa langan nimeä?! Lanka majailee Menitassa yhdessä tarjouskorissa ja maksaa muistaakseni vähän alle neljä euroa per vyyhti. En ole mikään masokistineuloja, mutta ostin lankaa juuri uusia kokeiluja varten. Ehkä voisin yrittää huovuttaa jotakin, missä koolla ei ole väliä:)

Lankaostoksia jatkoin Cittarin lankaosastolla, jossa oli kahdenkymmenen prosentin ale Novitan langoista. Onneksi kaupan valikoima ei saanut minua huumattua oikean lankaliikkeen jälkeen ja tyydyin pariin Teddyyn. Ostoshuumassa purjehtien olen lisäksi törsännyt rahaa erilaisiin sisustustuotteisiin ja joulukrääsään. Töiden aiheuttama ketutus käy kalliiksi, kun shoppailuterapiaan menee koko palkka ja vähän säästötkin. Lisää liksaa pliis!

Ostosten ohella olen terapoinut itseäni myös neulomalla. Wool-paita on edistynyt muutaman sentin. Lopetin kuitenkin pitsineuleosuuden heti alkuunsa, sillä siitä tuli jotenkin oudon näköistä. Nyt siis huruuttelen menemään joustinneuletta. Ja mieli lepää! Joku (anteeksi en nyt muista nimeä) kertoi edellisen postauksen kommentissa kuuntelevansa äänikirjoja neuloessaan. Sehän on hyvä idea! Miksi en ole aiemmin tajunnut sitä. Täytyy kokeilla. Kiitos ideasta (sinä jonka nimen ja blogin tarkistan kyllä, mutta jota en nyt muista)!!!