Täytyi ottaa uusi blogipohja käyttöön, kun entisestä oli kuva häippässyt. Tämäkin pohja on Tuuliviiriltä. En nyt oikein tiedä, onko tämä vihreä pohja oikein minua, mutta en nyt tässä kiireessä ehdi sen kummemmin alkaa valikoimaan. Vihreyttä kaipaan tällä hetkellä kovasti. Onneksi valo on jo lisääntynyt.

Neulerintamalla ei mitään mullistavaa. Olen tainnut saada jotain pientä [myssy/baskeri] sentään aikaiseksi (miksi baskereiden tekeminen ei onnistu minulta?). Purkutöitä olen kanssa tehnyt jonkin verran ja lankaterapiaakin harrastanut, tosin aika hillitysti.

Tällä hetkellä ainut (!) aktiivineule on Prisman halpislanka Siljasta tekeillä oleva pusero. Lanka on kyllä sellaista, että jäljestä tulee kauhean epätasaisen näköistä. Toivottavasti pinta vielä tasoittuu jälkikäsittelyssä. Jos ei muuta niin onpahan ainakin halpa terapianeule. Kauhea hinku olisi aloittaa muitakin neuleita, mutta elämäni on yhä vain myllerryksissä. Silmäilin pikaisesti Punokset puikoille -kirjaa. Näytti hyvältä. Pitänee hankkia se lainaan tai omaksi. Vaikka minusta ei enää taida olla kuin yksinkertaisten ainaoikein -tv-neuleiden neulojaksi. Mutta ehkä keväällä kaikki on toisin...