Huomaan, että blogissani on käynyt vierailijoita! Yksi kommenttikin on jätetty! Kiitos!

Tarkoituksenani oli vapaapäivän kunniaksi viettää shoppailupäivä, mutta ilmasto ja koko ajan paheneva flunssa muuttivat suunnitelmiani. Pakko on kai kuitenkin uskaltautua sen verran ulos, että raahautuu apteekkiin. Niin ja voisihan siinä samalla pistäytyä lähimarkettien lankatarjontaa katsastamassa. Lankojen hiplaminenhan toimii terapeuttisena rentoutumiskeinona ja auttaa paranemisessa.

Lankaa ei tähän talouteen kyllä olis tarvista ostaa. Sitä on, vaikkakaan ei sellaisia jättiläismäisiä vuoria, mitä joissakin blogeissa olen saanut ihastella. Omissa langoissa ärsyttää lähinnä se, että lankalaatikoissani on ihan liikaa jämälankoja, outoja yhden kerän heräteostoksia ja lankoja, jotka muuten vaan ei enää puhuttele. Voisihan ne toki myydä tai lahjoittaa, mutta mutta...

Mitä kuuluu huovutuspipolleni?! Se odottelee yhä pesukoneeseen pääsyä. Kunhan kerään rohkeutta pistän pipon koneeseen pyörimään. En vain tiedä, jaksaisinko ottaa totaalista epäonnistumista vastaan näin flunssaisessa olossa. Ehkä tyydyn tänään vain pysyttelemään vuoteessa hyvän kirjan ja neulomuksen parissa. Aloitin eilen villapaidan takakappaleen woolista ja pahoin pelkään, että paita valmistuu parahiksi eläkeikään mennessä.