Vauvanpeitto on vihdoinkin päässyt lämmittämään pientä veljenpoikaani. Suurin homma koko asiassa oli kai ottaa itseään niskasta kiinni ja koota peitto. Miljoona pääteltävää lankaa ei paljon ilahduttanut. Oon tosi huono ja kärsimätön viimeistelijä. Toivottavasti peitto sentään pysyy kasassa. Oli muuten ensimmäinen tekemäni neulottu/virkattu peitto. Uskaltaisikohan joskus yrittää aikuisten kokoluokan peittoa?

Olen hämmästyttänyt itseni täydellisesti tällä viikolla. Kävin lankakaupassa ostamatta mitään! Myöskään mistään marketista ei ole matkaani tarttunut yhtään kerää lankaa. Ei edes ale sellaista. Tosin kovin huikeisiin alelankoihin en ole kyllä törmännytkään. Langattomasta viikostani huolimatta en ole ryhtynyt pelkäksi kanavatyöntekijäksi (heh, heh!). Aloitin tänään nimittäin uuden neuleen. Viime aikojen surkeat epäonnistumiset eivät olekaan selättäneet minua. Nyt olen siis jälleen kerran silmä tarkkana mittaillut aloittamaani neuletta. Neulesäkkejä en tahdo enää tehdä. Otin numeroa suositeltuja pienemmät puikot ja pienemmän koon. Alku ainakin näyttää lupaavalta. Ai niin, mikä neule?! Novitan arkistoista printtaamani ohje "Naisen pitsikuvioinen jakku". Onkohan tämä joku kevään 2005/2006 ohje? En nyt muista, enkä jaksa tarkastaa. Ohje on Samos-langalle. Ohjeen jakku on neulottu vaaleanpunaisesta, minun versioni tulee olemaan luonnonvalkoinen (se aika beigeen menevä). Ostin langat Anttilan alesta tässä taannoin.

Uusi Novitakin tuli pienen odottelun jälkeen. Muutamia ohjeita pääsi oitis to-do -listalle, pitkälle sellaiselle. Huvittavaa oli nähdä pussihihoja. Olinkin siis aikaani edellä kun tein ne järkyttävät pussihihat wool-neuleeseen. Pitää varmaan kaivella se esille syksyä varten, kjäh!!!