Kesä pääsi yllättämään. Toukokuun sairastelujen ja väsymyksen jälkeen havahduin lämpöön ja luonnon vihreyteen. Lämpöä on piisannut vähän enemmänkin kuin mistä tykkään. Toisaalta helle on ihana tekosyy velttoiluun. Ainut mikä on saanut minuun liikettä on kaikenmaailman hörhiläiset, jotka änkää häiritsemään parvekerauhaani ja seuraavat vielä avoimesta ovesta sisälle asti. Siellä sitten pohditaankin kumpi on enemmän paniikissa: ilmassa singahteleva hörhiläinen vai pitkin asuntoa kiljuen poukkoileva Hoo.

Sanomattakin lienee selvää ettei neulomukset ole edistäneet. Helle ja niskajomotus vievät mehut ja muutoinkin neulomisinto on ollut kadoksissa. Tai siis konkreettinen tekeminen. Mielikuvaharjoittelu, lehtien/blogien seurailu ja lankahamstraus ovat sentään vielä voimissaan. Olen vakavissaan alkanut harkita osan jämä/outolankavarastojeni viemisestä kirppikselle myyntiin. Säilytysongelmat alkaa tulla vastaan pienessä asunnossani. Ja voisihan sitten lähteä liikkeelle taas ikään kuin tyhjemmältä pöydältä...

Butterfly-neuletakista puuttuu edelleen toinen hiha. Lahjukseksi menossa oleva vauvanpeitto on edelleen tilkkuina. Lapsukaisen laskettu aika lähenee, joten pitäis ottaa itseä niskasta kiinni. Voi kun osais innostua viimeistelytöistä yhtä paljon kun uusien neuleiden aloittamisesta.

Loman alkuun on vielä pari viikkoa. Askartelisko aamukamman?