Blogissani vietetään tällä hetkellä jonkinlaista väliaikaa. Muu elämä on vienyt ajan ja sairastelu energian. Muiden blogeja olen sentään vielä yrittänyt jaksaa selailla läpi. Suosikkilistani on vain niin pitkä...

Muut bloggaajat tuntuvat tahkoavan mielettömät määrät uusia ihanuuksia kehiin joka viikko ja niinpä tahtoo-tehdä ja tahtoo-saada -listat sen kun kasvavat. Lankojen ostelua olen yrittänyt hillitä, vaikken kymppiprojektissa olekaan mukana. Muutama Novitalainen on kyllä välillä mukaani kauppareissulta tullut. Neulepuoli on ollut aika hiljainen. Samos-jakku on edelleen ilman nappeja. Hyi minua laiskuria! Hamstraamastani Karuselli-langasta on tulossa ylhäältä alaspäin neulottu paita. Toisesta hihasta puuttuu vielä pätkä. Paidasta tuli yllättävän hyvännäköinen. Saa sitten nähdä minkälainen se on käytössä. 

Syyskuun mentyä lentäen ohi ja vaihduttua lokakuuksi iski mieleen ajatus lähestyvästä joulusta. Päässäni on taas miljoona ajatusta itsetehdyistä lahjoista, mutta nykyvauhdillani on paras jos tähtään siihen, että edes yksi lahja olisi itsetehty. Oma toiveeni joulupukille tulee olemaan aikaa - aikaa neuloa.

Jään jännityksellä odottelemaan, milloin minulla on taas jotakin neuleaiheista raportoitavaa. Ehkä jännityskertomus "Kuinka Samos-jakku sai napit" tulee vihdoinkin päätökseen. Toivottavasti.